Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα
Μάρκες
Nee Make Up Milano
Mozz
Naiba
David Jones
Tifossi
Peggy Sage
EF Studio
Smart Polish
Live Chat
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε απορία σας!
Newsletter
Follow us on FACEBOOK!
Expos - Stands

Αρώματα

Επισημαίνουμε ότι δεν επιτρέπεται η επιστροφή ή αλλαγή ενός αρώματος, παρά μόνο αν είναι ελλατωματικό!!!

Parfum
Το Parfum ή Extrait de Parfum έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε αρωματικά έλαια που κυμαίνεται μεταξύ 15% και 40% αν και συνήθως εμφανίζονται σε 20% και 30%. Από όλες τις εκδοχές του αρώματος, αυτή έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής 6-8 ωρών. Η τιμή αυτής της κατηγορίας είναι συνήθως και η υψηλότερη. Τα extrait de parfum προτιμούνται από άτομα με δερματικές ευαισθησίες καθώς έχουν λιγότερο αλκοόλ (διαλύτης) και είναι λιγότερο πιθανό να ξηράνουν την επιδερμίδα.

Eau de Parfum
Στις περιεκτικότητες μεταξύ 15% και 20% τοποθετούνται τα Eau de Parfum. Κατά μέσο όρο, αυτή η κατηγορία διαρκεί 4-5 ώρες. Επίσης προτιμητέα από άτομα με ευαίσθητες επιδερμίδες δεν περιέχει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Το Eau de Parfum είναι από της ποιο συνήθεις κατηγορίες αρωμάτων και χαρακτηρίζεται με το ακρωνύμιο EDP.

Eau de Toilette
Τα eau de toilette είναι συνήθως ποιο φτηνά από τα Eau de Parfum καθώς περιέχουν μικρότερη περιεκτικότητα αρωματικών ελαίων (5%-15%). Η διάρκεια ζωής τους κυμαίνεται μεταξύ 2 και 3 ώρες. Το eau de toilette συνιστάται για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς δεν είναι όσο βαρύ όσο το eau de parfum που είναι ποιο κατάλληλο για τη βραδινή έξοδο. Χαρακτηρίζεται με το ακρωνύμιο EDT.

Eau de Cologne
Τα αρώματα που ανήκουν στη κατηγορία Eau de Cologne έχουν μέγιστη διάρκεια ζωής 2 ωρών και περιεκτικότητα αρωματικών ελαίων τυπικά από 1% εώς 3%. Είναι από τους ποιο φτηνούς τύπους αρωμάτων και συνήθως έρχεται σε μεγαλύτερες συσκευασίες καθώς χρειάζεται περισσότερο προιόν. Χαρακτηρίζεται με το ακρωνύμιο EDC.

Eau Fraiche
Τα Eau Fraiche έχουν τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε αρωματικές ύλες από 1% εώς 3%. Αν και η περιεκτικότητα του αρώματος σε έλαια είναι χαμηλή δεν περιέχει πολύ αλκοόλ καθώς χρησιμοποιείται και νερό ως διαλύτης. Τα eau fraiche και τα eau de cologne χρησιμοποιούνται για να γίνει μια ελαφριά εφαρμογή του αρώματος χωρίς αυτό να γίνεται αποπνικτικό. Γι’αυτό και προτιμούνται το καλοκαίρι ή σε περιπτώσεις που δεν θέλετε το άρωμά σας να είναι αποπνικτικά έντονο.
 

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας.
Τα αρώματά μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε μπουκάλια της εταιρείας παραγωγής και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.

Ταξινόμηση από:

faq   Απορίες; Διαβάστε το τμήμα με τις Συχνές Ερωτήσεις!