Καλάθι Αγορών
0 αντικείμενα
Μάρκες
Nee Make Up Milano
Mozz
Naiba
David Jones
Tifossi
Peggy Sage
EF Studio
Smart Polish
Live Chat
Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε απορία σας!
FREE Shipping!
Newsletter
Follow us on FACEBOOK!
Expos - Stands

Προφίλ

Η Nee Make Up Milanο είναι μια επαγγελματική μάρκα μακιγιάζ που υπάρχει για πάνω από 30 χρόνια στην αγορά καλλυντικών. Η σειρά μας χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές επιδόσεις, την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται και τα υψηλά πρότυπα παραγωγής.

Καινοτομία, προσοχή στη λεπτομέρεια, έρευνα σε συνδυασμούς, συστατικά στις φόρμουλες μας που σέβονται το δέρμα, είναι οι αξίες που αντιπροσωπεύουν την έννοια της μάρκας αυτής, που ως κύριο στόχο έχει να αντιπροσωπεύει την κομψότητα και την ομορφιά κάθε γυναίκας. Η Nee MakeUp Milano είναι μία εταιρεία που γιορτάζει τη μοναδικότητα του καθενός, καθώς απευθυνόμαστε σε όλες τις Ηλικίες, όλα τα Φύλα και κάθε πελάτη που θα μας χρειαστεί!

Ερωτευτείτε την επαγγελματική μας σειρά μακιγιάζ 100% Made in Italy. Η Nee MakeUp Milano είναι μία παγκοσμίως γνωστή εταιρεία στο επαγγελματικό μακιγιάζ λόγω της απαράμιλλης ειδίκευσής μας στην ΤΕΧΝΗ του μακιγιάζ. Η Nee MakeUp Milano θέλει να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο των τάσεων, σε συνεργασία με κορυφαία ταλέντα από το χώρο της μόδας και της τέχνης. Οι Artists μας δημιουργούν τις τάσεις στα παρασκήνια των εβδομάδων μόδας παγκοσμίως.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές χονδρικής. Εάν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο (make up artists κτλ.), εγγραφείτε στη σελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να έχετε έκπτωση 30%.